lørdag 5. juni 2010

WWKiP-dayFoto: The Puk Prosject

Jeg har meldt meg på Street Art arrangement publisert av The Puk Prosject den 12. juni. WWKiP-day som står for World Wide Knit in Public-day. Jeg har heklet og heklet blomster til epletreet etter inspirasjon av Stine, men de ligger fortsatt i kurven.......

Er ikke dette eplet flott, hadde jeg sett dette i mitt nærmiljøet hadde jeg virkelig lurt på hvem som hadde pyntet opp for å glede oss alle.

Nå må jeg legge hodet i bløtt for å finne på noe morsomt denne dagen og hvor man eventuelt skal markere seg! På det lokale torget, Oslo S, Slottet???

Hva har dette med interiør å gjøre??? Jeg ser på dette som forskjønnelse av det offentlige rom og noe som andre kan under og fryde seg over. Irriterer det noen kan de jo bare klippe det bort, men forhåpentligvis vil det glede alle og bli værende. Dessuten er det fantastiske små pusleri som gir avkobling i en stresset hverdag.


2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at mit æble kan gøre dig (og måske også andre) glade. Jeg satte dem op i Århus, hvor min mor bor, og hun har fortalt mig, at de alle er væk nu:(

  Fedt at du vil være med i WWKiP projektet!
  KH Puk

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min!
  Jeg kan vel si jeg har vært med og slått et slag for KiP i det siste - var i streik nå nylig, og da satt vi utenfor arbeidsplassen vår og strikket og helket "in public".
  Men takk for tipset.

  Jeg legger til bloggen din på lista mi, så jeg kan følge med litt framover (og bakover).

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.