mandag 23. august 2010

Vernissage, Oppussing og Epla!

Det har vært en hektisk helg, med oppussing, vernissage i nabolaget og litt avkobling.

På oppussingssiden har vi har malt panelet i 2.etg og karmåpningene i stua. Nå er det bare å sette opp listene også er vi ferdige! Men veggen i 2.etg mot badet blir ikke i original retrotapet som jeg tidligere har vurdert. Da vi rev resten av miljøstrien klarte vi ikke å beholde det gamle tapetet intakt så nå er jeg på jakt etter noen meter tapet. Har vært inne på Retrovilla, Gasellene og wallpapers from the 70s. Hos sistnevnte har jeg bestilt masse vareprøver så får vi se om noen kan passe. Jeg skifter fra turkis/lilla til oransje/rosa og avdempet hvitt i fransk stil. Altså litt ubestemmelig.......
I lekehuset har vi endelig fått hengt opp hyllene, og her henger gryteklutene klare til bruk. En gammel skohylle fra IKEA har blitt sittebenk og i mitt rikholdige lager hadde jeg også en avlang turkis pute som passer perfekt til. Den skulle egentlig få trekk og være sittepute til den grønne benken, men jeg kom aldri så langt :-) Da vi var på IKEA sist kjøpte vi med oss 3 små vaser i turkis, en tilgodelapp på Princess skaffet oss en flott turkis stjernepute og 2 putetrekk (mangler fyllpute så må på IKEA en dag....) Nå må vi bare få pyntet og ikke minst vasket så blir også lekehuset bursdagsklart.
I tillegg fikk jeg endelig malt utemøblene (2 stk stoler) i Frostrøyk. Det var med sorg i hjertet at jeg malte over den fantastiske grønne fargen, men det ble vedlig fint med lys farge selv om jeg nå føler meg veldig konvensjonell og kjedelig. Da mangler jeg bare et strøk til også er det bare benken igjen. Jeg har egentlig ikke vært så misfornøyd med været i sommer, men det har vært håpløst å male utemøbler....., men snart er det høst og vinter og da er de endelig ferdig!

På søndag hadde nabogutten Vernissage i hagen. De var utrolig heldige med været, solen skinte og bildene var flotte. Jeg er nå den lykkelige eier av en Skatergutt som "bader" i skikkelig retrofarger. Akkurat nå har det fått plass på kjøkkenet - hadde en ledig krok her, men vi får se hvor han ender opp. Ikke dårlig å selge 13 av 17 bilder på sin første utstilling!

Idag gjorde jeg mitt første Epla-kjøp, jeg raidet butikken til Fjeldborg og er snart den lykkelige eier av 2 vimpelrekker. Jeg tror de blir perfekte til Lille Mys bursdag! Jeg driver også og hekler vimpler a la Karen Klarbæk, men frykter at disse ikke blir ferdige i tide til den store dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.