søndag 4. juli 2010

Ferietid med bomullsgarn og maleprosjekter

Om jeg ikke har nok håndarbeidsprosjekter så har jeg faktisk startet enda et. Det er deilig å se/lese at det også gjelder andre bl.a Den gode feen. I tillegg til mitt hexagonteppe hekleprosjekt har jeg også kjøpt meg et fantastisk lilla garn, Drops Muskat. Håpet er at jeg skal holde ut så lenge at dte blir en flott jakke inspirert av Odd Molly og andre. Det er forresten 30% på diverse Drops garn. Skulle egentlig bare ja litt mer garn til teppet, men endte altså opp med garn til en jakke.....

På interiør fronten har vi begynt å male vinduskarmene utvendig i fargen frostrøyk. Jeg har også malt 2 stk Applarød benk/bord fra IKEA i samme farge og dette ble faktisk veldig bra. Så i stedet for knallgrønne hagemøbler vuderer jeg å gå for frostrøyk fargen på disse også.....føler meg litt kjedelig når jeg gjør dette, men kanskje det er på tide å bli voksen(!). Vi har også fått malt veranda i den mørkegrå fargen, Labrador så det hele begynner å se veldig bra ut nå. Da det ble restskatt og ikke skattepenger tilbake vurderer vi å pusse opp verandadøren i stedet for å kjøpe ny. Vi får se litt nærmere på dette til uken før vi bestemmer oss hva vi ender med. jeg innser at 6 ukers sammenhengende ferie kanskje hadde gjort at vi kunne lande alle prosjektene våre......men vi hadde velø startet 10 nye - og da hadde vi vært like langt!

Lekehuset er flyttet, 45 grader alene av min kjære mann. Det skjedde i forrige måned så vi ligger faktisk litt foran skjema (!). Jeg har endelig fått malt loppemarkedfunnene og et lekebord, men har ikke fått montert opp det hele enda.

God sommer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.