lørdag 31. juli 2010

Tapetfrelst

Jeg har også blitt hektet på tapet - og da snakker vi retro tapet. Det er så ille at jeg vurderer å beholde det brune i gangen i 2.etg! Skal i hvertfall male hvitt hvitt på det gamle panelet så får vi se...

Min søteste datter, Lille My som har gått fra rosa rosa til lilla dilla og nå lyseblått og turkis - har fått sin kjære mor med på dette. Vi holder på å pusse opp rommet i forbindelse med at hun nå skal få ha hele rommet alene. Vi har tatt med et gammelt spisebord fra hytta som skal få turkise ben eller hvite???? Også har jeg kjøpt tapet inspirert av Fjeldborg (ny favoritt blogg) og Kardemomme fra Gasellenes Bloggshop. Jeg kjøpte tapet nr 17 og 24 og gleder meg veldig til åå prøve ut dette! Ble ogsåså inspirert av Andregasellens København tur at jeg har invitert min kjære på Køben tur. I tillegg til venninner og kolleger slik at det i hvertfall blir minst 1 tur før jul :-)

Nå skal det sies at jeg har vært en tur i Køben i sommeferien, på vei hjem fra Legoland. Jeg fikk 2 timer i Køben , mens resten av familien tok seg en svømmetur på DGI-huset. To timer er ikke mye.....men bedre enn ingenting. Det ble Susan Liebes butikk, Hugin og Munin (ble ikke lenge her da jeg var ikke i kleshumør!) og Søstrene Grene (ja, ja jeg må bare innom å for se hvilke bokser de har og om det er noe annet morsomt der.


1 kommentar:

  1. Heisann!Artig at du gleder deg til å få tapetene, jeg skal jammen følge med så jeg får sett hva du bruker den til (håper du lager innlegg da...) Mannen min tar som kjent kontakt med deg sånn at dere kan avtale dere i mellom:)

    SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.