søndag 26. september 2010

September snart ferdig....

Ja, da er vi snart ferdig med september. Vi innser at den fra nå er preget av mange bursdager i tillegg til vår egen Lille My. Vi startet september med planlegging av bursdag og det ble full fering med Fjellborg vimpler og sjokolade fontene. Sistnevnte var virkelig en bursdagshit.

Vi har vært på hytta og plukket masse kantareller, både de gule og traktkantareller. Vi laget deilig soppstuing og spiste årets første fårikål. Vi hadde med oss et vennepar og mens damene dro for å handle vin dro våre kjære menn med barna på skogstur. Her var det opplæring i å lage bål med bare 1 (!) fyrstikk. Vi fikk revet utedoen i løpet av helga - og snart kommer det ny! Deler av taket har blåst bort så det har vært litt trekkfult, så vi ser alle frem til å sitte tørt og godt! Men vi kan ikke klage på dårlig lukt, det har vært friskt og kjølig å sitte der nede. Det værste har egentlig vært at gulvplankene som begynte å gi etter....., men det har heldigvis gått bra.
Det blir søsken treff i oktober/november så nå er det bare å få den nye ferdig!!! Så snart kan "Gresset gro som lykken bak do" :-)

I helgen fikk vi også med oss Loppemarked på Bekkelaget sammen med noen venner - utrolig moro å ta seg en tur dit. Har ikke vært der siden en studievenninne bodde der i forrige århundre! Mye forandringer, Jakobs har blitt større eller er det bare innbildning??? Jeg fikk med meg 1 stor pose med stoff, masse flotte aluminiums ting, en flott saltbeholder fra Egersund (den mangler lokket, men er veldig fin ellers) også fikk jeg tak i 87 sandkakeformer (noen små og noen store, noen brukte og noen helt nye!!). Våre venner kjøpte flotte hvite hagemøbler som vi hadde prutet ned, og i tillegg ordnet vi hjemtransport! Vel hjemme ho svåre venner fikk vi deilig kylling gryte og is til dessert. Også sang vi "Hurra for deg...." for lille Astrid som snart blir 4!

Idag har vi levert til den 3. bursdagen for helgen, syklet til Plantasjen og plantet løk!!! Det siste har vi vel snakket om i 5 år og siden vi flyttet hit har vi tenkt på det i 2 år.... Litt vanskelig å komme seg dit de selger riktig løk, det vil si blomsterløk. Men nå ble det innkjøpt tulipaner (blandet+ rosa), krokus og perleblomster (både hvit og blå). Vi kastet oss rundt og fikk satt ned det meste, i tillegg til alle loppemarkedplantene fra i vår...... Enda har vi julerosen (som kom på nytt!), 2 røde tusen fryd og noen gamle løk fra i vår igjen, men ny uke gir vel tid til slikt.....


2 kommentarer:

 1. Dere har hendene fullle, skjønner jeg. Håper du får en fin uke!

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Jaså, det blir Gøtern istedenfor Køben?Vel, jeg kan si så mangt om Køben men dessverre ikke så mye om Gøteborg...Jeg har nok bare vært der i samme ærend som du har før, og aldri med tanke på interiørshopping.Når jeg tenker etter så er jo det helt teit, for jeg bor jo bare to små kjøretimer unna.Kunne fint ha dratt dit og tatt en titt.Jeg var i Gøteborg for 5 år siden, og det eneste jeg kunne konstatere da var at gågata var dørge kjedelig.Jeg tror jeg har vært i Gamlebyen også, men det skal du ikke ta for god fisk.Hvis du finner noen kuule butikker der, så let me know!
  Sorry at jeg ikke kunne være til mer hjelp......
  Fin kveld til deg!

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.