søndag 17. oktober 2010

Hektisk Loppehelg

Da er vi snart ferdig med en hektisk loppehelg. Mannen i huset ligger på sofaen og snorker, slitsomt å være med Fruen på tur.
Det har jo vært Loppemarked på flere steder til samme tider så da var det bare å velge hvor vi skulle dra. Vi var litt heldige og kom 45 minutter før tiden på det 1. loppemarkedet. Jeg trodde vi kom etter åpning kl.10.00, men det var leeenge til de åpnet. Heldigvis hadde jeg med strikketøyet og fikk nesten gjort ferdig en sokk (!) Mens jeg stod der å strikket i sola så jeg flere godbiter og gjorde meg klar til "action" da kl. ble 11.00. Jeg hadde gitt beskjed til gemalen at vi skulle ha den sjenken hvis prisen var bra, også løp jeg fram og tok en flott gammel kommode og en settekasse med håndtak :-) Prisen ble bra så da var det bare for min kjære å reise hjem med kommoden og hente tilhenger slik at vi fikk med oss sjenken hjem. På ting og tang fant jeg den flotte ugle kakeformen - har nok blitt litt påvirket av ugletrenden her i Blogglandia.

Jeg har lett etter den rette sjenken for å ha hjemme så lenge, både på finn.no og på bruktmarked og loppemarked, men enten har de vært for store og klumpete eller så har de vært for høye eller noe annet feil. Da vi ikke hadde med oss tilhenger så stod den der og prisen var bra! I utgangspunktet skulle den opp på barnerommet, men siden gamle møbler ikke lages etter IKEA prinsippet så må den bli stående i stua. Jeg trodde jeg skulle bære meg halvt ihjel fra tilhengeren og inn....opp trappa til 2.etg er helt uaktuelt. Da blir det store spørsmålet, skal den få leve videre i original farge eller bli hvit eller Snow flake (lyse lyse grønn) - min nye yndlingsfarge......

På vei hjem stakk vi innom Loppemarked 2 og der ble det med litt springformer :-), masse bestikk (kniver) og en gammel bolle.

Synes selv at jeg har blitt skikkelig tøff og står nå også i tøyavdelingen og roter rundt etter stoff. Før fikk jeg helt hetta av lukten, men nå ser jeg bare etter farger og struktur - har nok blitt en ordentlig loppemarked dame nå.

Idag skulle vi egentlig bare sykle en tur og være ute sammen med barna i det fine høstværet, men jeg måtte bare en liten tur innom et loppemarked og fikk med meg en pose med stoff på sykkelen. Gemalen fant også en gammel militærbukse som skal tjene et nytt liv som jaktutstyr.

Nå er alle slitne og akkurat nå skulle gjerne helgen vært en dag lengre.....


1 kommentar:

  1. Heisann :))Takk for koselig kommentar inne på bloggen min! Så moro at dere har samme tapeten hos dere :))Jeg er redd jeg ikke fant så mye av denne tapeten. Kun den ene rullen,pluss rester av 2 påbegynte ruller. Ikke nok til å tapetsere en hel gang dessverre. Vi har planer om å tapetsere et skap med denne, og jeg vet ikke riktig hvor mye vi kommer til å bruker, men jeg skal ha deg i bakhodet! Det er jo en del tapeter å finne på E-bay også, men dere har kanskje lett der allerede? Det er vedlig sjelden jeg finner fine tapeter på loppemarked så dette var et av de heldige unntakene.
    Ha en fortsatt fin høstdag! her skinner i hvertfall sola, og høsten viser seg fra sin beste side. Klem fra Kardemomme :))

    SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.