søndag 21. november 2010

Pickles - Åpen dag!
En avslappende søndag ble brukt i køen på Åpen dag hos Pickles på Rodeløkka. Fikk du ikke dratt idag, har de også åpent lørdag 4. desember og da skal de også ha bokslippfest!
Jeg dro med 2 unger og trodde dette skulle være fort inn og ut, men køen var på over 20 mennesker da vi kom og siden en av Pickles damene var syke hadde de litt logistikk problemer. Men hyggelige damer hjalp oss å få det antallet hesper vi trengte, og alle var blide tross kulda. For de som skal dra neste gang, anbefaler jeg varmt fottøy og noe varmt å drikke - vi stod nok nesten 1 time i kø utendørs! De hadde bankterminal, men tar kun bankkort og ikke kredittkort!
Men det var verdt det, jeg hadde med meg masse Abulita tjukk merino og litt fersken farget Pickles Extra Fine Merino. Ferken er ikke min farge i det hele tatt, men de kostet kun kr. 10,- pr. nøste så da prøver vi ut hvordan dette er å strikke med.
Som belønning for å være så tålmodig ville mine søte små barn ha is (!) og pomme fritz på MacDonalds etterpå.........og de var strålende fornøyde med dette. Etter at vi kom hjem har de lekt ute i vintermørket - kunne nesten ikke se de der ute! Nå sitter Englebarna og ser på tv og spiser retsen av lørdagsgodteriet etter Tikka Masala middag.
Mor tror hun får kjøpe Picklesboka på nettet - tror ikke jeg orker en dag til før jul frysende utendørs.....................


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.