søndag 10. april 2011

Bursdagsfeiring og hagearbeid

Da har vi feiret at Lille Mann begynner å bli en stor gutt. Tenk at det snart er 6 år siden vi gikk og ventet på å bli 2 barns foreldre.

I år var det kun 10 små gjester inkludert fødselsdagsbarnet. Det var egentlig mening at det skulle være på et Lekeland, men da han var der sist hadde det ikke vært noe særlig så da slapp vi det :-) Vi lurte jo selvsagt på hvordan han ville ha det i bursdagen sin og svaret var følgende: "Lange pølser, muffins, popcorn - også skal vi fiske godteposer". For å lage litt ekstra ut av det introduserte Pølsebod med mulighet for kjøp av muffins, godteri og popcorn. Lille My laget 10 kr sedler som alle barna fikk til å betale med. De små syntes dette var spennende og stilte villig opp på rekke og rad for å kjøpe pølser og popcorn. Vi får utvikle konseptet litt mer neste gang, men det var absolutt vellykket. Jeg har blåst ballonger til det nesten ikke var mer luft igjen og vi avsluttet den tradisjonelle gaveåpningen med å hoppe på alle ballongene. Så var det godtepose-fisking med mye annet på kroken enn godteposer, Vi fikk blandt annet: kaffe, makrell i tomat boks, leverposteiboks, bh-er, penn, Statoilkopp, tomme dorullhylser, picknic-skinke. Absolutt vellykket :-)

Vi har vært superheldig med været, nesten 20 grader så ungene har vært mer ute enn inne :-) - Men det er helt greit at det er 1 år til neste gang!

Min kjære har beskjært epletreet igjen, i hagebedene er krokus, perleblomster og tulipaner på tur. Vi avsluttet dagen med deilig grillmat og nå skal mor snart finne sengen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.