søndag 27. november 2011

Adventstid - ventetid. Julegatetenning.
Da var det den tiden av året igjen - og som alltid kom den litt for fort for meg.....
Lysene er klare og det første lyset ble tent idag. Tradisjonen tro var vi inne i sentrum og så på tenningen av julegata. Kjenner at det er en av de tingene jeg gleder meg til og gjør at jeg føler tilhørighet til byen jeg bor i, selv om jeg er innflytter. Det er vel 5. året vi er med på dette og har kommet som en naturlig del av det å ha barn, men jeg ser for meg at dette er noe vi kommer til å være med på så lenge vi bor her. Det som er fint er at man ser kjente og bekjente samles i hovedgata, gamle og unge. Noe jeg har lagt merke til er de eldre parene som kommer alene og som har denne tradisjonen i seg og jeg håper vi også vil fortsette med dette når ungene har forlatt redet.
Adventsfølelsen er ikke helt her, men vil ikke bytte ut snøfritt og 10 varmegrader til fordel for fjorårets Julegatetenning. Vi fikk merke Berit da vi skulle gå hjem - plutselig kom regnet og vindkastene. Vi søkte ly bak et hjørnet før det roet seg litt slik at vi klarte å gå/løpe fremoverbøyd hjemover. Like plutselig som det startet, løyet det?!!
Julebordsesongen for oss voksne er over så nå er det mest pepperkakebaking med ungene, familie og venner sammenkomster som står for tur.
Fikk bakt biscotti - ble gode selv med litt mindre sukker. Mindre sukker var ikke med mening, men pga at jeg ikke hadde mer igjen! Planen var også å bake kanelstjerner, men uten sukker er det vanskelig å bake.....
Vi har kost oss med deilige traktorvafler og tror at vi beholder vårt Moods of Norway vaffeljern selv om de har tilbakekalt alle....
Da gleder jeg meg til å telle ned dagene til jul - og er snart ferdig med 2 hjemmelagede gaver :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.