tirsdag 6. desember 2011

Mens vi venter.......


Jeg tror aldri at jeg klarer å slutte å forundre meg over at de enkleste ting kan bli en suksess??!
Av alle kalendergaver var ikke notisboka med blyant den jeg trodde skulle bli favoritten - slår til og med Star Wars lego!!!! Fantastisk, men sant.

Lille Mann fikk dette på søndag og koblet med en gang til Knerten og Lillebror. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke tok den helt med en gang, men han koblet enkelt dette til den strenge politimannen med blokk som ga bøter. Så hele søndag fikk vi parkeringsbøter for både det ene og det andre, dog dette var en litt mer hyggelig parkeringsvakt enn de vi ser i byen.Idag kom snøen - helt utrolig at vi skriver 6. desember og først nå ble det hvitt. Kjente julestemningen kom og nå teller vi bare ned dagene mens vi fyrer i peisovnen vår. Vi er kjempefornøyd både med utseende og den deilige varmen vi får. Må le litt, hadde besøk av venner i helgen og min kjære fylte år for ikke så lenge siden. Vi innehar nok nabolagets største vedlager.....og han fikk selvfølgelig boken: "Helt ved"

Snart skal jeg krype opp i sofaen med mine nye heklebøker og få litt inspirasjon. Hvem skulle tro at jeg skulle lese japanske heklebøker og bestille dette fra Japan....., men skulle gjerne lært meg språket slik at jeg faktisk kunne lest det som stod der, men det får bli i mitt neste liv! Har faktisk heklet noe av dette allerede etter oppskrifter funnet på nettet av heklegale amerikanske og franske bloggedamer.

1 kommentar:

  1. Hehe, ja, det viser seg vel at det enkle ofte er det beste? Tipper dere koste dere der dere fikk fartsbøter i hytt og pine;) Her slår yoghurtbegre og tomme plastflasker de kuleste lekene i popularitet, så jeg har lært at det ikke trenger å være så avansert for de små;)

    Nydelig ovn, og herlig med peisvarme!!

    Nydelig torsdag til deg!

    SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.