mandag 19. mars 2012

Slipp fangene fri - det er vår!


Foto: Kaspara

Etter en fantastisk dag, føles det at våren endelig er her. Ungene har lekt ute i gata uavhengig av klasse og alder. Kjenner egne barndomsminner kommer tilbake da alle ungene lekte sammen og passet på hverandre :-) Det føles helt fantastisk at en liten by på Østlandet kan gi samme følelsen som i ei lita bygd i Midt-Norge! Begynner endelig å føle meg hjemme i denne byen....


Har hatt deilig lunch med flotte folk idag - plutselig hadde vi kvinnelige deltakere dannet syklubb med første møte på onsdag! Første møte skal vi stille med symaskin og nye ideer ??!!?? Fikk også gått meg en tur i det fine været og lurte litt på hva jeg skal sy - har jo egentlig 1000 ideer, men plutselig skal noe spesifikt ut. Jeg kobler bedre av uten musikk på øret, og halveis på turen kom jeg på at yndlingsblusen har revnet og at 2 fargerike skjerf fra H&M ble kjøpt for å sy lignende, men aldri har kommet lengre enn tanken! Så da får jeg laget mønster av den gamle og prøve å sy en helt ny med litt endringer bl.a litt kortere ermer.... Dette er en billig bluse fra Vero Moda 2010 (tror jeg eller var det 2009) som jeg har 2x hvit og 2x sort - skulle gjerne hatt flere siden jeg elsker de, men de har aldri kommet tilbake eller i andre farger. Deilig med et lite spark bak, nå får jeg endelig kommet i gang med å sy flere! Også skal Husqvarna'n min på service, det er en gammel dame fra 80-årene :-)

Her hjemme har vi begynt å rydde i kjelleren da vi har bestemt oss for ikke å bygge ut, men heller lage kjellerstue og nytt bad og vaskerom der nede :-) Vi har vært i tenkeboksen lenge, men nå begynner ungene å bli så store at vi må bestemme oss hva vi skal gjøre. Det er en merkelig kjeller med mye støttevegger...., så vi må muligens få litt hjelp til å tenke kreativt her.

Vi har jo ikke bodd her lenge, men utrolig hvor mye man klarer å samle i løpet av de 3 årene vi har bodd her. Før hadde vi en liten bod og garasje, nå har vi full kjeller og dobbelgarasje.....

Da vi overtok huset stod det igjen en del gamle møbler, men da vi flyttet inn i all hast (1 uke er ikke mye!) så ble alle flytteesker som ikke skulle inn i 1. eller 2.etg satt i kjelleren. Da vi ryddet i det innerste rommet kom vi over en gammel kjøkkenbenk lik den Fryd har - og jeg skal absolutt ta vare på denne :-) Den er nok ikke fra de forrige eierne, men eierne før det tror jeg!

I kjøkkenet mitt har et sommerlig forkle spredt vår og sommerfølelse lenge - og nå har den sannlig også kommet ute!

1 kommentar:

 1. Heisan
  Neimen, der er jo Kaspara-forklet jo!
  Det er så nydelige vårdager nå.
  Det er ikke langt å gå fra jernbanen til Kasparahuset og jeg skal selvfølgelig gi deg en veibeskrivelse om du finner ut at du har tenkt deg til Sandefjord 14.april.
  Vi håper jo at det ramler inn skikkelig mange mennesker!
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.