mandag 28. september 2009

Nydelig høstvær!


Det begynner å bli høst, eller det er vel høst nå siden vi skriver slutten av september. Det føles nesten ikke slik siden været er varmt og gresset fortsatt vokser! Det nærmer seg oktober og snart er det november og så blir det JUL! Jeg gleder meg til det siste, men det er deilig å fortsatt kunne være ute og nesten tro at det bare er sensommer.


Vi fikk endelig begynt å rydde i hagen før høsten, men det er enda litt til å beskjære og rydde...... Fikk kastet de plantene jeg har glemt å vanne.... Fikk klippet det alt det tørre og visne som jeg har ikke har hatt tid til..... Fikk endelig satt hortensiaene ned i jord - nytt prosjekt for å se om de kommer til neste år.... Den siste rhododendron busken fikk vi endelig også på plass.... Og lavendelplantene som har stått i potter fikk også et nytt hjem for vinteren.

Vi kan endelig hake av punktet å male huset ferdig! Deilig følelse, å endelig være ferdig med noe.
Vi klarte å gjøre det i forrige uke, men jeg har ikke vært så aktiv på blogger i det siste. Vi har dessverre hatt litt annet å tenke på her i House of S & E, men ting er bedre nå og vi kan konsentrere oss om de mer lystbetonte tingene som interiør. Jeg har vært mer aktiv på Family Living S & E - min blogg om familie, venner og livet.


På toget i dag så jeg en mann som leste avisen og klarte å se at det var om en interiørblogger, men ikke hvem det var. Måtte inn på NIB for å se hvem det var siden vedkommende som leste avisen bladde raskt forbi (var nok ikke så interessert i interiør - hi, hi). Det var Malivas verden som jeg tidligere har vært innom - anbefaler å titte innom henne. Fant blant annet ut at hun arrangerer Bloggtreff i Lillestrøm på Cafe Garcon og besøk hos min favoritt butikk Zanz. Meld dere på om dere ikke har gjort det før!Ha en strålende dag i det fine høst været!

5 kommentarer:

 1. Ja høsten er her....jeg har også ryddet i hagen i helgen. Det ble heldigvis også tid til et loppemarkedbesøk..hi hi
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 2. Hei...så koselig at du kommer..Flaks at du kom over dette da...hi-hi.Fint hvis du legger igjen et ønske om hva du vil spise på det andre innl.ang bloggtreffet...Da sees vi.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 3. Blir ikke noe bloggtreff for meg, var litt sen i avtrekkern!!

  klem klem

  SvarSlett
 4. Hei...siste info.ang bloggtreffet er lagt ut.Gleder meg til å hilse på deg.Da sees vi..juhuu!

  SvarSlett
 5. hei og takk for i går......en super hyggelig kveld som bare skulle vart så mye lengre.Noen skatter fikk vi jo også med oss.Sitter å ser på min nye kartell stol og er veldig fornøyd.Ønsker deg en super fin helg.klem Heidi

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.