søndag 16. august 2009

Ny Header!
Foto: Bokklubben - Mat for stor eog små av Tessa Kiros

Endelig sol og en hyggelig melding fikk oss ut på tur! Tok med barna og syklet til en venninne og her fikk jeg hjelp av mannen hennes til å lage ny Header. Mens vi lekte og engasjerte barna, laget Mr. J filen slik at hele mønsteret dekker inne i header. Jeg har liksom aldri hatt tid til å se nærmere på dette - er utrolig glad når jeg bare får litt tid til å skrive innlegg og se på andre blogger. Setter utrolig stor pris på hjelpen så - Tusen takk Mr. J!

Jeg har kjøpt meg kokeboken "Mat for store og små - oppskrifter for hele livet alle". Den kan bl.a kjøpes her. Så Mr. J det blir kake en dag - mange fine oppskrifter her!

Så nå har jeg fått ordnet header, laget signatur med passelig størrelse - nå er det bare å blogge i vei!

3 kommentarer:

 1. Sååå mange fine Bruka skåler du har, det vil jeg også ha!! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!!! Kos dere!

  SvarSlett
 2. Den boken har jeg også. Kjøpte den i ren inspirasjon fra Coveret og bildene inni. Har foreløpig ikke laget noe av maten. Kokebøker er for meg også gøy å sitte å bla i.

  Takk for koselige kommentarer hos meg. Og ja, jeg synes absolutt du bør få til en Københavntur, og trenger du tips, så bare kontakt meg.

  SvarSlett
 3. Har opplevd det samme selv at folk ikke har svart på spm om fargekoder... den jeg har brukt er ingen hemlighet.. fant den i Bolig pluss..

  S 0520-B90G

  Ganske mintgrønn..

  Ha en fin helg!
  klem

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.