søndag 2. august 2009

Bruka Design mm


Foto: House of S & E

Her et lite hjørnet på kjøkkenet mitt med litt av mine Bruka Design skåler, Kitchen Aid blenderen og en gammel teboks. Jeg er ikke kjent for å bruke så mye farger, men når det gjelder kjøkkendetaljer har jeg en forkjærlighet for rødt (!). Teboksen bruker jeg som brødboks, den er gammel.....nesten antikk.... Jeg fikk den da jeg hadde sommerjobb på et storkjøkken i forrige århundre. Det var stor rift om disse, men min kjære kollega Anna var så snill å holde av en slik til meg. Har egentlig ikke hatt den på kjøkkenet før nå i år. Jeg har lett etter en brødboks lenge, men ikke funnet noen jeg likte. Etter en ryddeøkt fant jeg denne og hvorfor ikke bruke den til oppbevaring av brød. Så tenkt så gjort og om ikke annet ble jeg kvitt den stygge brødposen fra kjøkkenbenken.
Kitchen Aid blenderen er dessverre mest til pynt, men den gjør seg godt her i hjørnet. Bokstavene S og E er delvis malt, de er fra Sally Ann på Majorstua.

Solen skinner og nå skal jeg ta de små håpefulle med på sykkeltur.


House of S & E

5 kommentarer:

 1. Åh en slik skål som det står jordgubbar på har jeg lyst på og.. Herlig samling du har!

  klem

  SvarSlett
 2. lig samling av vakre bruka skåler du har. samler selv og har chips, godis og jordgubbar skålen, men ønsker flere, spesielt salat og popcorn:) klem monica

  SvarSlett
 3. Hei!! Stemningsfullt hjørne du har! De skålene er kjempefine! Jeg legger ut flere bilder etterhvert, igår kom taket på, perfekt da det striregnet her inatt;-)

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 4. Likte virkelig kjøkkenhjørnet ditt!
  Bokstavene, blenderen og skålene er på min ønskeliste!!

  Hos meg kommer og går motivasjonen rett som det er - denne uken har vært topp - neste er kanskje ikke.. best å benytte seg av det når man ikke trenger sparket i rumpa :-)

  Klem

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.