fredag 10. juli 2009

Himlarum i Trosa


Foto: House of S & E


Jeg kan virkelig anbefale en tur til Himlarum i Trosa. Jeg bestilte meg husmortur til Stockholm og fikk den ville ideen om at jeg ville ha meg en Provdocka med spesialbestilt tekst. Jeg mailet med Himlarum og hun mente at det burde gå bra å den ferdig til jeg kom! Hvilken service, dukken ble pent demontert etter at jeg hadde godkjent den. Fikk også med en liten flaske maling i tilfelle Norwegians ikke behandlet den så pent. På baksiden står det selvsagt: House of S & E. Her er et bilde av den fra butikken Hilmarum. Jeg har dessverre ikke fått satt den oppe her hjemme enda, men i løpet av helgen skal den plass ved siden av det gamle skapet mitt.

Det er ikke så mye annet å se på i nærheten av butikken så dette er nok mer for mor enn resten av familien. Trosa by er en liten perle som man absolutt bør besøke hvis man tar turen. De har mange hyggelige spiseplasser, caféer, små butikker og det er riktig idyllisk der. De har eget sjokoladeverksted i 2.etg og det er mulig å få se hvordan den lages. Jeg kjøpte med meg pistasjmarsipan og jeg får vann i munnen bare av å tenke på smaken. Sjekk den fine vekten de hadde i butikken. Jeg likte også de innbygde hyllene, flott gråfarge!


Foto: House of S & EDe har en flott kanal som man kan gå langs å nyte flotte hus og hager (det var så mye fint å se at jeg helt glemte å ta bilder....)
Foto: House of S & E


House of S & E

2 kommentarer:

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.