onsdag 1. juli 2009

Stockholm - Here I come!Foto: Wikipedia


Ble veldig inspirert av ANETTESHUS.COM som var på kjærestetur til Stockholm tidligere i vår. Jeg reiste ofte hit gjennom min tidligere jobb, men etter møter mellom 9-17, orker man ikke å se så mye eller shoppe så mye! Til å begynne med tror man at man orker å være en natt ekstra, men det blir som oftest ikke noe av…..
Ingen kjærestetur på meg, men da Mannen var Langt der oppe i Nord på seminar og jeg var hjemme med Englebarna - bestilte jeg meg en liten husmortur til Stockholm.
Jeg har reist hit i etterkant - utenom jobben og har funnet mange flotte steder og butikker. Jeg elsker Söder og Gamla Stan. Tidligere var det mest klesbutikker og ikke minst SKO jeg tittet i. Nå skal jeg se litt mer på interiørbutikker bl.a Bruka Design. Også skal jeg prøve noen av de butikkene ANETTESHUS.COM ble tipset om. På lørdag skal jeg til Himlarum som har butikk litt sør om Stockholm – har nemlig bestilt meg en prøvedukke. Gleder meg til noen dager alene uten mann og barn – kanskje jeg rekker å savne de.
Det skal vissnok være billig i nabolandet og det er bra siden jeg egentlig er ganske blakk.

House of S & E

2 kommentarer:

 1. hei!
  håper du har en fin tur:) du spurte om & tegnet på nib, og det blir av en eller annen grunn bare kluss med disse tegnene i blogspot. derfor kan vi ikke bruke tegnet hos oss:)

  SvarSlett
 2. Hei.
  Stolene er fra smart ja til 799kr.. de fikk de på fredagen som var... de hadde bare svarte fra før! mamma fikk de til å holde av siden vi hadde vært der fire ganger og de lovet at de fikk de hver gang, men det tok 2 uker!
  KJempefornøyd med de!!

  kos deg i ferien!!
  klem

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.