fredag 17. juli 2009

Stockholm - rapport


Foto: House of S & E


Koffert

Sjekk disse visdomsordene jeg fant på veggen hos butikken Koffert. De hadde forresten verdens nydeligste spilledåse - en gammeldags karusell som jeg selvsagt ikke fikk tatt bilde av. Inne i butikken hadde de også bygd opp et lite hus som var innredet med møbler fra butikken. Man får jo lyst til å gjøre noe lignende hjemme, men vi har jo lekehuset så jeg får heller utfolde meg der.

Bruktbutikk

I en bruktbutikk på Østermalm fant jeg denne flotte kjøkkenhyllen - skulle jeg gjerne kjøpt den, men jeg hadde jo allerede litt bagasje (prøvedukken) å dra på. Neste gang må jeg ta bilen slik at man ikke trenger å ha noen begrensninger på hva man vil kjøpe, bortsett fra lommeboken (!)

Foto: House of S & E


Hans Mikael
Har noen tenkt på å tapetsere taket? Jeg fant dette i en liten mellom gang i butikken Hans Mikael. Jeg funderer nå på om det er en plass hjemme jeg kunne gjort dette, men tror at det må i så fall vente til de andre prosjektene er gjort. I et lite rom, mellomgang eller lignende vil dette være helt fantastisk. Jeg likte forresten begge disse 2 tapetene veldig godt.Foto: House of S & E


Bruka Design
Bruka Design plukket jeg med meg en lysgrå POPCORN bolle, litt mindre TOMATER og JORDGUBBE bolle og 2 små rosa hjerteknagger. Hadde jeg hatt 4 armer til og ubegrenset lommebok hadde det blitt hvite kurver med håndtak i ulike størrelser, flere bolle med tekst, ny postkasse mm.Stockholm viste seg ikke helt på sitt beste værmessig. Forlot Gardermoen med sol og kom til et regnfullt Arlanda.... Da jeg kom inn til Stockholm åpnet himmelen seg og det tordnet og lynte skikkelig. Søkte tilflukt i en Café nær Sergels torg og satt der og tok litt frokost mens jeg ventet på at regnet skulle gi seg. Etter å ha shoppet litt tok jeg lunch på Saluhallene - deilig stemning.


House of S & E

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for award!
  Se her ja, ser ut som du koser deg...
  klem

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som har fått deg en slik fin prøvedukke. Og den kjøkkenhyllen, ai, ai, ja den skulle jeg også likt å ha.
  Men tapeten i taket er jeg litt skeptisk til. Den var merkelig lik den som er i taket på badet mitt. der har de tapetsert med store brune blomster på veggene over flisene, på skråtaket og i taket. Men jeg må bare ha den bort:)) Får liksom de blomstene i hodet. Men jeg skal ikke si at det ikke var stilig slik de hadde gjort det i den butikken, med forskjellige tapeter og spotter. Altid kult å se noe nytt og krativt.

  Kos deg videre med sommeren.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar inne hos meg;)

  og du for en flott hylle der da med så utrolig masse spennende i ;) Kos deg videre uansett vær, her er det for øyeblikket...oppholds enn så lenge;)

  SvarSlett
 4. Vi har tapet i skråtaket på soverommet vårt. Taket var ikke så pent, og da valgte vi det og har vært veldig fornøyd med den løsningen. Brukte samme tapet som i resten av rommet. Vår tapet er i et rolig mønster med svake striper i og er god å ligge og se opp på.

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.