lørdag 25. juli 2009

Lykken er en kanelbolle eller to


Foto: House of S & E

Idag startet vi dagen med deilige kanelboller med rosa melisglasur. Det skal vissnok være veldig sunt for kropp og sjel!

Etterpå dro jeg ut alene for å få litt "egen tid" som det så fint heter. Planen var å besøke Linneas hage og Himmelrommet. Førstnevnte var stengt i uke 28, 29 og 30 - åpner igjen 29.7 (!) og den andre var stengt på grunn av sykdom, hvilken nedtur..... men har nok spart mange penger.

Fikk heldigvis veldig hyggelig besøk idag og bakte selvsagt litt flere kanelboller og noen vanlige boller. For å få luftet oss litt skulle vi følge besøket litt på veien hjem. Da åpnet himmelen seg bokstavelig og vi ble bløte inn til skinnet. Det er ikke så enkelt å manøvrere 2 små på sykkel, men vi var alle veldig ivrig etter å komme oss hjem. Vi kom oss helskinnet hjem - naboene må jo tro vi er helt gale siden det lynte og tordnet mens vannet fosset ned!


Foto: House of S & E
Igår fikk jeg overraskende blomsterhilsen fra en kollega med koselig kort - blir helt rørt av slik!


House of S & E

2 kommentarer:

 1. det så herlig ut med kanelboller med rosa glasur, lurer på om jeg kanskje må bake litt til neste helg:) Godt å ha liggende i frysen:) Koselig med blomster fra kollega, ikke rart du blir rørt:) stor klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Så kjedelig at det var stengt. Men som sagt, penger spart..*S*

  Du får spare pengene til oktober, da åpner Dorothea.no på Triaden Lørenskog senter, det er en FLOTT butikk! (regner med at siden du skulle på skjetten, så bor du ikke så langt unna..)

  Bollene så deilige ut..


  klem

  SvarSlett

Velkommen til House of S & E

Jeg håper du vil bli inspirert og kanskje få noen tips av meg på veien mot vårt "nye" hus og hage.

I hope S & E can inspire you and maybe you will get som ideaes along our way to a "new" house and garden.